Lystelt

Artikkelnummer: 912653

Verdi: 499,-

Med dette bærbare lysteltet får du et smart fotostudio som du kan ta med deg overalt. Lysteltet er perfekt til mange sjangre som makro, blomster, insekter, mindre kjæledyr og mat eller til fotografering av ting du vil selge på nettet. Lysteltet gir bildene dine et profesjonelt uttrykk fordi det skaper en ensartet bakgrunn. De innebygde LED-lampene lyser opp motivene dine perfekt hver eneste gang helt uten gjenskinn, skygger og refleksjoner.

Lysteltets LED-lamper har tre forskjellige fargetemperaturer (varm, kald og nøytral) og ti lysstyrker. Du kan raskt og enkelt velge favorittinnstillingene dine fra den medfølgende fjernkontrollen. På den måten får du de optimale betingelsene og det beste lyset i bildene. Det følger også med en svart bakgrunn, slik at du kan gi bildene et helt spesielt og eksklusivt uttrykk.

Når du ikke bruker lysteltet, er det enkelt å pakke det bort. Det er bare å brette det sammen og legge det i den praktiske og helt flate vesken, som også er en del av pakken. Lysteltet har USB-tilkobling, slik at du kan få strøm til LED-lyset via en stikkontakt, en datamaskin eller en powerbank. Dermed kan du bruke lysteltet overalt og både ute og inne.

Produktinfo:
Bredde (mm): 400
Høyde (mm): 400
Diameter (mm): 400
Nettplugg: USB
Fargetemperatur (Kelvin): 3000 K / 4500 K / 6500 K
Lysstyrke: 10
Antall bakgrunner: 2 (hvit eller svart)
Bæreveske