Hjelp til å logge inn

Hvis du har problemer med å opprette en brukerprofil, logge inn eller bruke en av appene våre, kan du finne hjelp i spørsmålene og svarene nedenfor.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mange brukernavn har jeg med Family+ abonnementet?

Du har bare ett brukernavn, som består av e-postadressen din, og passordet ditt. Dette brukernavnet og passordet kan du bruke til alle apper og nettsteder i abonnementet – og det er også den innloggingsinformasjonen vennene og familiemedlemmene dine skal bruke.

Hva er Nerdio – og hvordan får jeg tilgang med Family+ -abonnementet?

Nerdio er en app fylt med de beste lydfortellingene fra HISTORIE og Illustrert Vitenskap. Du kan blant annet lytte til bøker, artikler og podkaster om forskere, historiske dramaer, mysterier og mye mer i appen.

Når du har lastet ned appen, kan du logge inn med brukernavnet og passordet du opprettet da du kjøpte abonnementet.

E-postadressen og passordet virker ikke på Fordelssonen til Digital FOTO eller Komputer for alle. Hva gjør jeg?

For å få tilgang til Fordelssonen må du først ha en aktiv brukerprofil. Du kan opprette en brukerprofil til Digital FOTO her og til Komputer for alle her.

Hvis du allerede har en aktiv brukerprofil, men likevel har problemer med å logge inn, kontakter du kundeservice via dette kontaktskjemaet eller ved å sende en e-post til ks@bonnier.dk der du tar med følgende:
- abonnementsnummeret ditt
- navnet ditt og adressen din
- en detaljert beskrivelse av problemet
- gjerne en skjermdump av problemet

Her finner du detaljerte veiledinger om hvordan du oppretter en bruker og logger inn på Fordelssonen:
Komputer for alle
Digital FOTO

Jeg har problemer med å logge inn på Wype

Første gang du logger inn på Wype, kan du enten bruke abonnementsnummeret og postnummeret ditt eller e-postadressen og postnummeret ditt.

- Du finner abonnementsnummeret i e-posten med bekreftelse, på det siste girokortet eller på A4-arket som fulgte med magasinet.
- Du kan også få tilsendt en e-post med abonnementsnummeret ditt. Klikk her.
- Logger du inn med e-postadressen din, må du bruke den e-postadressen som er knyttet til abonnementet ditt.

Jeg får ikke logget inn på kundeservice.nu med abonnements- og postnummeret mitt. Hva gjør jeg?

Abonnementsummeret består av 10 sifre.
- Du finner abonnementsnummeret i e-posten med bekreftelse, på det siste girokortet eller på A4-arket som fulgte med magasinet.
- Du kan også få tilsendt en e-post med abonnementsnummeret ditt. Klikk her. E-postadressen må være den samme som du brukte da du tegnet abonnementet.

Hvis du fortsatt har problemer, kan kundeservice hjelpe deg videre. Du kan kontakte kundeservice ved å fylle ut dette kontaktskjemaet eller ved å ringe til 23 06 87 00 mandag til fredag kl. 8–18.

Merk: Hvis abonnementet ditt er oppsagt/utløpt, eller hvis du har mottatt påminnelser pga. manglende betaling, kan du dessverre ikke lenger logge inn på kundeservice.nu og se status for abonnementet ditt. Kontakt kundeservice, så kan de hjelpe deg.

Jeg har problemer med å logge inn på iform.nu, illvit.no, historienet.no eller gjoerdetselv.com. Hva gjør jeg?

1. Du må først opprette en profil før du kan få tilgang til alle artikler m.m. på nettstedet. Hvis du har et rent digitalt abonnement, har du sannsynligvis allerede opprettet en brukerprofil. Se her hvor du oppretter en brukerprofil.

2. Har du allerede opprettet en profil, men likevel har problemer med å logge inn, kan du prøve å tilbakestille passordet. Se her hvor du kan tilbakestille passordet.

3. Hvis ikke noe annet virker, kontakter du kundeservice via dette kontaktskjemaet eller ved å sende en e-post til kundeservice@bonnier.no der du tar med følgende:
- abonnementsnummeret ditt
- navnet ditt og adressen din
- en detaljert beskrivelse av problemet
- gjerne en skjermdump av problemet

Har du glemt abonnementsnummeret?

Hvis du har glemt abonnementsnummeret, kan vi hjelpe deg med å finne det via e-posten din. Husk å bruke samme e-postadresse som da du bestilte abonnementet.