Wi-Fi-mikroskop

Artikkelnummer: 912513

Nå kan du forstørre og fotografere selv de minste detaljene som ikke engang det menneskelige øye er i stand til å oppfatte. Supermakro-kameraet tar deg mye nærmere enn det selv de mest profesjonelle objektivene klarer.

Med dette supermakro-kameraet kan du nemlig forstørre motivet ditt opptil 1000 ganger og få helt utrolige detaljer. Du kan for eksempel se de enkelte mikroskopiske og fargestrålende skjellene på vingene til en sommerfugl, noe makrokameraet gjengir helt uten problemer.

Kameraet kan også spille inn video og har en innebygd justerbar LED-lampe så du kan lyse opp motivene dine helt perfekt. Du styrer supermakro-kameraet via Wi-Fi og den tilhørende appen som gjør det både enkelt og gøy å komme helt innpå en verden du vanligvis ikke ser.

Bildene overføres trådløst til telefonen din på brøkdelen av et sekund, så du kan dele de fantastiske resultatene med venner og familie som ikke vil tro sine egne øyne.

Kameraet forstørrer mellom 50 og 1000 ganger, og det følger med et lite bordstativ som sikrer deg at kameraet står stabilt. Du kan selvfølgelig også bruke makrokameraet med både Mac og PC.