Kombilaser

Artikkelnummer: 912435

Verdi: kr 299

Den nye kombilaseren i kjent Tech Pro-kvalitet er et smart lite verktøy. Den gjør jobben enklere, og sikrer at oppheng og montering blir fullstendig snorrett – uansett hva du gjør.

  1. Hvis du for eksempel skal henge opp bilder på to forskjellige vegger, så sikrer den vannrette laserstrålen at overkantene kommer til å flukte.
  2. Hvis du skal montere karmlister rundt en dør, kan du styre etter den loddrette laserstrålen og være helt sikker på at listene blir loddrett.
  3. Skal du sette opp fliser på veggen, er det lekende lett med krysslaseren, fordi du på samme tid har full kontroll på både de vannrette og de loddrette linjene.
  4. I tillegg til laserfunksjonene, er det også tre libeller i kombilaseren; en loddrett, en vannrett og en 45 graders libelle. De er til stor hjelp til alle former for oppheng.
  5. I den ene enden av kombilaseren skjuler det seg 2,5 meter målebånd av stål. Målebåndet er enkelt å rulle ut, og takket være en kraftig fjær suser det inn igjen når du er ferdig med å bruke det.
  6. I bunnen av kombilaseren er det en 15 cm lang stållinjal, som du kan bruke til å skjære etter.

Kombilaseren har omtrent samme størrelse som en sammenbrettet tommestokk, og passer derfor rett ned i lommen på arbeidsbuksene. Det betyr at den alltid er lett tilgjengelig. Derfor kommer du til å bruke laserfunksjonene mye oftere enn om du først må inn i verkstedet for å lete frem laseren.

• Kombilaseren leveres med et multijusterbart stativ, som kan låses i alle tenkelige vinkler.
• Det følger med batterier, slik at kombilaseren er klar til bruk når du får den. I esken ligger det også et ekstra sett med batterier.