Damprenser

Artikkelnummer: 912592

Verdi: kr 349

Nå er det slutt på å slite med sterke rengjøringsmidler. Den kraftige damprenseren rengjør raskt og effektivt med kun varm damp.

Damprenseren er smart når du skal rengjøre grillristen, rense hageputene eller bilsetene, vaske vinduene eller bare vaske på vanskelig tilgjengelige steder.
Dampen blir presset ut av damprenseren med et arbeidstrykk på opptil 3,5 bar og en temperatur tett på 100 grader. Det sikrer en rask og effektiv rengjøring, helt uten bruk av rengjøringsmidler.
Den varme dampen fjerner uten problemer fett og skitt, og etterlater seg et imponerende resultat.Det kraftige trykket gjør det mulig å komme helt inn i alle vanskelige sprekker og folder, der det kan være vanskelig å komme til med kluter eller andre rengjøringsartikler.

I tillegg til rengjøring, er damprenseren også opplagt å bruke hvis du vil desinfisere kontaktflater i boligen. Bruk den på dørhåndtak, armaturer, møbelgrep eller andre steder med menneskelig kontakt. Den varme dampen dreper effektivt alle bakterier.

Damprenseren er robust og laget i en kraftig aluminiumslegering, som gjør den sikker i bruk og godt egnet til damp under trykk. I tillegg er damprenseren utstyrt med en sikkerhetsventil, som sikrer at trykket automatisk blir utlignet hvis det blir for høyt.

Damprenseren blir levert med en stor tilbehørspakke til de forskjellige oppgavene:

  1. Børstedyse
  2. Forlengerdyse
  3. Vinkeldyse
  4. Fleksibel forlengerdyse
  5. Munnstykke til speil og vinduer
  6. Flatt munnstykke m/bomullsklut