Fotosett med lys

Artikkelnummer: 912613

Verdi: 599,- 

Med dette komplette settet får du endelig muligheten til å belyse motivene dine på en enkel, flott og effektiv måte. Lyset gir portrettene og nærbildene dine et løft og kan forvandle stuen din til et profesjonelt fotostudio.
Sammen med fotolampen får du i dette spesialsettet også en powerbank som holder lampen i gang selv når du er utendørs. Den medfølgende powerbanken kan også brukes til å lade telefonen, kameraet osv.
Settet består også av et stativ som du kan sette lampen – eller kameraet – på. Du kan selvfølgelig også bruke ringlampen håndholdt eller sette den rundt objektivet når du fotograferer noe på nært hold som f.eks. makro. Stativet kan justeres i høyden.


Lampens ringformede utforming gir deg samme lysmengde fra alle sider og fjerner på den måten skjemmende skygger på bildene, slik at du oppnår et elegant og jevnt lys – og ikke minst får effektfulle små ringformede lys i øynene på den du portretterer.
Ringlampens utvendige diameter er 16 cm, og lyset består av i alt 48 små lyspærer. Det er mulig å justere fargetemperaturen etter behov. Lysstyrken kan stilles inn i ti nivåer.
Spesifikasjoner
Innvendig diameter: 11 cm
Utvendig diameter: 16 cm
Lyspærer: 48 stk.
Lysstyrke: 10 nivåer
Fargetemperatur: 2900 til 5600 K
Vekt: 250 gram
Powerbank: 5000 mAh
Stativhøyde: 50-110 cm