360 graders sirkellaser

Artikkelnummer: 912128

Verdi: kr 899

Uansett om du skal sette opp fliser på veggen, henge opp bilder i samme høyde, nivellere et gulv eller lage fall på en terrasse, er en sirkellaser et genialt verktøy som sparer deg for mange timers arbeid med vater og retteskinne.

Har du først prøvd å arbeide med sirkellaseren, er det vanskelig å være foruten. Den klarer alle de vanskelige måleoppgavene superenkelt og ekstremt presist, ettersom den kraftige laserstrålen lyser hele veien rundt i nøyaktig samme høyde. Spesifikasjonene for den helt nye sirkellaseren fra Tech-pro er fantastiske:

  1. Selvnivellerende – laserstrålen er i vater selv om du stiller apparatet på et skjevt underlag
  2. Utligner ujevnheter i underlaget på opp til 4 grader
  3. Presisjon på 0,5 mm
  4. Rekkevidde på hele 10 m
  5. 12 timers brukstid
  6. Standardfeste til fotostativ

En annen fordel ved å bruke bruke en sirkellaser er at du har begge hendene frie til å arbeide med. Så om hyllene skal henge likt eller sokkelen til kjøkkenet skal være i vater – har det aldri vært enklere enn det er nå.

Det er ikke alltid at “likt” er det samme som “i vater”. Hvis du f.eks skal sette opp et gelender på en trapp, vil det tradisjonelle vateret bli for dårlig. Derfor kan du låse laserlinjen på sirkellaseren, slik at den heller sammen med selve apparatet, og du kan låse en skrå linje som går presist i takt med trappen.